Povratak Keite u Liverpul pod znakom pitanja

0
1006
foto: liverpoolfc.com

Kao što je većina igrača napustila svoje timove, tako je i Nabi Keita krenuo u svoj nacionalni tim. On je trebalo da zaigra za Gvineju protiv reprezentacije Maroka ali se ta utakmica nije dogodila zbog državnog udara koji je izvršen u ovoj zemlji.

LIDS – LIVERPUL 2&G2+ (1.99)

Satima se mogla čuti pucnjava u predsedničkoj palati što je rezultovalo pomeranju utakmice Gvineje i Maroka. Situacija je mogla da utiče i na Saisa iz Vulvsa kao i Louzu i Masinu iz Votforda koji su bili u gostujućoj reprezentaciji. Ipak, oni su zajedno sa ostatkom nacionalnog tima Markoa ispraćeni na aerodrom i napustili su Gvineju. Uprkos tome što su sve granice ove države zatvorene, gosti su dobili specijalnu dozvolu da napuste zemlju.

Keita kao i ostatak reprezentacije Gvineje je ostao kod kuće za sada, a klub sa Enfilda radi sve što je u njihovoj moći da obezbede Nabijev povratak.

U konstantnom smo kontaktu sa Keitom i imamo redovnu komunikaciju sa njegovim nacionalnim timom. Drago nam je da se trenunto nalazi na sigurnom. Nastavićemo redovno da pričamo vlastima ove države kako bi se Nabi vratio na Enfild što pre – rečeno je u obaveštenju Liverpula.

Keita je u novoj sezoni startovao dve od tri utakmice i izgledao mnogo bolje nego ranije. Delovalo je da ovo može biti njegova sezone gde će se izboriti možda za poziciju u startnih 11. Nadamo se da ovo neće uticati na njega i njegove ambicije u ovoj sezoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here