“Posao u Noriču nije bio riskantan, verujem da možemo da se podignemo”

0
1430
Foto: www.canaries.co.uk

Din Smit je novi trener Noriča, a svojim dolaskom je povukao i mnogobrojna pitanja koja se tiču trenutne situacije u kojoj se klub nalazi, tu se pre svega misli na gotovo izvesnu relegaciju i baš loše rezultate u prethodnom periodu. Mnogi kažu da je Smit seo u “vruću stolicu”, ali izgleda da on ne smatra tako.

– Da sam mislio da je ovaj posao riskantan, nikad ga ne bih prihvatio. Ostalo nam je još 27 utakmica u ligi, tako da imamo mnogo prostora da osvajamo bodove. Ovaj klub se već dugo nalazi u konstantnom napretku, bilo im je teško do sada u PL, to je tačno. On (Šekspir) i ja imamo posao sa samo jednim ciljem, da zajedno uz stručni štab i igrače, održimo klub u eliti, što istinski verujem da možemo. Ubeđen sam da možemo do velikog broja bodova, igrači su sigurno dovoljno kvalitetni za tako nešto. Tu je i prva pobeda protiv Brentforda, na kojoj ćemo se potruditi da dalje gradimo. Naš posao je da poboljšamo kvalitet igara, ako to uspemo, doći će i rezultati – rekao je Smit.

Norič za vikend dočekuje, na svom Kerou Roudu, ekipu Sautemptona, a kvota na pobedu “Kanarinaca” je trenutno primamljivih 3.55!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here