Ponovo Toreira u centru pažnje – razlog je potpuno bizaran

0
492
Foto: www.arsenal.com

Fudbalski klub Arsenal konačno je uspeo da “stane na noge” i upiše dve pobede u nizu. Mikel Arteta napokon može da odahne, makar na kratko. Međutim, da ne bude sve tako monotono i mirno u klubu, pobrinuo se Lukas Toreira.

Toreira je, prema navodima ostrvskih medija, optužio Arsenal za upropašćavanje njegove reprezentativne karijere, iako veznjak uopšte zapravo i nije bio u Londonu, već se konstatno “šetao” po pozajmicama. Od ovog leta novi fudbaler Fjorentine, uputio se u Italiju na pozajmicu uz mogućnost otkupa od strane popularne “Viole” na kraju sezone, za otprilike 12.5 miliona funti.

Lukas nije igrao za “Tobdžije” od kraja sezone 2019/20, a dolaskom Artete je veoma brzo izgubio svoje mesto u ekipi. Iako je zabeležio gotovo 90 nastupa za klub, Urugvajac nije zadovoljan tretmanom koji je dobio na Emiratima, a zatim je i prozvao klub u jednom od intervjua za urugvajske medije. Dvadesetpetogodišnjak je izjavio:

U Arsenalu, nisam imao nikakav kontinuitet igara, što me je zapravo i koštalo mesta u nacionalnom timu za kvalifikacioni ciklus koji je u toku. Sada, kada sam konačno mirne glave, možda je i bolje što se sve okončalo na ovaj način, zato što imam više vremena za rad u Fjorentini i mogu brzo da se uklopim u planove trenera – dodao je Toreira.

ARSENAL – VIMBLDON 1-1 (1.50)

Svega 131 minut je na terenima Italije proveo Lukas, ali izgleda odlučnije nego ikada da izbori svoje mesto u timu i ponovo doživi uspon u svojoj karijeri. Videćemo šta će se dalje događati sa njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here