Ponovo cirkus u Oldamu: Hari Kjuel poslao dva igrača da treniraju sa klincima

0
788
oldam grb
Photo: oldhamathletic.co.uk

Oldam je najčudniji, najgore vođeni klub i teško da ima nešto dobro u toj ekipi u poslednjih nekoliko godina.

Od kada je na čelu kluba došao Abdalah Lemsagam pre malo više od dve godine, Oldam više liči na cirkus nego na fudbalski klub.

Ovog leta Hari Kjuel je prihvatio da preuzme vođenje kluba nakon iznenađujuće smene Dina Mamrije. Posle dva kola imaju dva poraza i nisu postigli nijedan gol. Pritom, elinisani su i iz Liga kupa.

Ove nedelje u centru skandala su dvojica igrača. Hari Kjuel je rekao Dejvidu Viteru i golmanu Geriju Vudsu da se na njih ne računa i da im je zabranjeno da treniraju sa prvom timom, već će morati sa mlađim kategorijama!

Iskusni Dejvid Viter je prošle godine, posle Toma Hamera, bio igrač sa najviše minuta u Oldamu i bitan u odbrani. Geri Vuds je bio rezervni golman i branio je na 15 utakmica.

Obojica igrača su optužili klub, tačnije agencija koja ih predstavlja, da Oldam na silu pokušava da se otarasi njihovih ugovora i da ih navede da sami podnesu zahtev za raskid saradnje.

Nije jasno šta je dovelo do ovakve odluke kluba, jer nigde nije naznačeno da su igrači prekršili disciplinu i da su zbog nečega kažanjeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here