“Pevci” možda nisu bili najglasniji u ovom prelaznom roku, ali je bitno da su sačuvali ono najvrednije!

0
510
Foto: tottenhamhotspur.com

Teško je oceniti ovaj prelazni rok Totehnema, ali kada vam nekoliko nedelja “za vratom” diše i lebdi eventualni odlazak vašeg najboljeg fudbalera, a vi ga na kraju ipak sačuvate u svojim redovima, onda jednostavno mora da se kaže da su “Pevci” ipak napravili dobar posao ovog leta – pre svega sačuvavši Harija Kejna!

Pored toga što je desetka Totenhema ostala u klubu, na adresu su pristigli i Brajan Gil, Pjerluiđi Golini, Kristijan Romero, Pape Sar i Emerson Rojal. Nisu to neka velika imena, ali svakako da se može očekivati neki značajan uticaj na igru timu koji će ostvariti pojedini, tu se pre svega misli na Gila, Romera i Emersona. Totenhem je zadržao jezgro svog tima, te se i ove sezone od njih očekuje borba za LŠ, pogotovo sada kada je transfer saga oko Kejna okončana, pa makar i do januara.

KRISTAL PALAS – TOTENHEM 2 (1.87)

Sa druge strane, novu sredinu našli su imena poput Tobija Aldervejlda, Erika Lamele, Muse Sisoka i Serža Orijea. Nisu dobijena neka “vanvremenska” obeštećenja za ove igrače, ali je opet Nunu Espiritu Santu pročišen igrački kadar, te se stiče utisak da ćemo pravi Totenhem tek sada moći da vidimo na delu.

“Pevci” su jedini tim sa maksimalnim učinkom nakon prva tri kola, uz isto toliko pobeda, svaka minimalnim rezultatom. Nakon reprezentativne pauze im sledi gostovanje Kristal Palasu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here