Pet najbizarnijih povreda ikada

0
820
Foto: www.premierleague.com

Povrede su sastavni deo svakog sporta. Igrači će ih kad tad doživeti u karijeri. Na neke će to ostaviti ogroman uticaj i pratiti ih kroz čitavu karijeru dok na neke to neće toliko uticati.

Ipak, ne dešavaju se sve povrede na terenu. Nije retkost da čujemo kako se igrači sami povrede kod kuće. Zato pogledajmo listu pet najbizarnih povreda.

NORIČ – LIVERPUL ug 4+ (2.75)

5. Karlos Tevez

Argentinca je redovno pratila kontraverza kroz karijeru. Tako ga nije ni zaobišla ovog puta. 2018. godine, kada je igrao za Boku Juniors išao je da poseti svog brata u zatvoru. Epilog je bio da je završio u zatvorskoj tuči, što ga je udaljilo sa terena i propustio je nekoliko mečeva.

4. Rio Ferdinand

Ako ste mislili da vas igranje sonija sa društvom ne može povrediti prevarili ste se. Bivši štoper Mančester Junajteda je istegao ligamente u kolenu dok je držao noge na stočiću igrajući soni…

3. Lijam Lorens

Igrajući za Stouk Siti, Lijam se na stepenicama sapleo o svog psa i povredio zglob. Na sreću nije bilo preloma, ali je morao na operaciju ligamenata koja ga je naterala da propusti ogroman broj utakmica.

2. Ričard Rajt

Rajt je otišao na zagrevanje pred utakmicu četvrte runde FA kupa sa Čelsije. Na terenu je bio znak da ne vežba na golu. Rezultat? Ričard se sapleo o taj znak i tako pao na svog golmana povredivši i sebe i njega. Da stvari budu još gore za “karamele”, prvi golman Najdžel Martin je već bio povređen te je među stative morao da stane treći golman Evertona, Ian Tarner.

1. Darius Vasel

Verovatno najbizarnija povreda za kraj. Ne bih znao kako tačno da vam opišem ovu povredu, ali Darius je imao neku vrstu krvnog mehura ispod nokta. To ga je jako mučilo te je igrač odlučio da uzme električnu bušilicu kako bi pokušao da ukloni to. Rezultat je bila krvna infekcija zbog koje su lekari morali da mu uklone nokat. Vasel je tako propustio nekoliko utakmica igrajući za Aston Vilu 2003. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here