Pep se odriče Sterlinga, samo zbog jednog kluba?

0
5097
Foto: Twitter/@ManCity

Do pre dve godine ovako nešto bilo je nezamislivo, ali Rahim Sterling je sada pred vratima odlaska na Etihadu.

Pouzdani izvori iz Španije, koji se pozivaju na bliske kontakte sa ljudima iz okruženja Pepa Gvardiole, otkrivaju da je Sterlingov odlazak veoma moguć.

Barselona je prva u redu i jedina koja bi naterala Sterlinga da napusti Mančester Siti i ovo nije prvi put da mediji spekulišu o ovom transferu. Katalonci su označili Danija Olma kao prvu metu, ali RB Lajpcig traži previše novca, pa je izvesnije da dođe Sterling na pozajmicu do kraja sezone.

Barsa je spremila novu ponudu, letos je pokušala da dovede Sterlinga usled povreda Aguera, Fatija i Dembelea, ali tada igrač nije bio toliko zainteresovan kao danas. Ipak, kako je i u novoj sezoni u drugom planu, pošto prednost imaju Griliš, Foden i Gabrijel Žezus, Sterling je sada raspoložen za odlazak.

ITALIJA – ŠPANIJA GG (2.05)

Takođe, i u Sitiju su sada otvoreni i neće mu stajati na putu, naročito što ni Pep Gvardiola ne bi imao ništa protiv da Englez ode u njegov matični klub.

U Sitiju se čak nadaju da bi Barselona mogla da ga i otkupi narednog leta, pošto u zimskom prelaznom roku sigurno neće imati dovoljno novca.

Sterlinga bi čekala značajnija uloga, ali ne i njegova “sedmica” koja je odlaskom Antoana Grizmana pripala Osmanu Dembeleu.

Da li su Barsa i Sterling i vama (ne)zamisliv spoj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here