Paun je čudotvorac! – Jokanova ekipa ipak poklekla na Vitalitiju

0
1083
Foto: www.readingfc.co.uk

Veljko Paunović je u ovom trenutku možda i najbolji srpski trener! Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije, slobodno možemo reći, pravi čuda sa Redingom u ovoj sezoni.

“Rojalsi” su pod transfer embargom i zbog velikih gubitaka kada su finansije u pitanju preti im oduzimanje bodova. Ipak, sve to ne sprečava Pauna i njegovu ekipu da beleže dobre rezultate. Nakon slabijeg starta sezone, Reding u poslednjih pet utakmica ima četiri pobede i jedan poraz. Ovi dobri rezultati doveli su ih na samo dva boda od plej of zone.

BRAJTON – ARSENAL GG (1.86)

Na sve to treba i dodati da roster kojim Paunović raspolaže se pre može nazvati bolnicom a ne fudbalskom timom. Devet igrača je bilo povređeno do sada, a danas su još dvojica dodati na tu listu. Na utakmici sa Kardifom, balkanski dvojac Tetek i Halilović takođe nije bio prisutan zbog povreda. Međutim, uprkos svemu tome, Reding je savladao Kardif na gostujućem terenu minimalnim rezultatom. Jedini strelac bio je Džunior Hoilet.

Zaista fantastične rezultate beleže “rojalsi” pod vođstvom našeg trenera. Kada bude došlo vreme da Piksi ode sa klupe reprezentacije, nemam dilemu koga bih želeo da vidim kao njegovog naslednika.

Drugi naš trener u Čempionšipu, Slaviša Jokanović je upisao poraz protiv možda i najbolje ekipe u ligi. “Oštrice” su na gostovanju Bornmutu došle do vođstva, ali je domaćin sa dva brza gola Solankea i Bilinga brzo preokrenuo rezultat. “Trešnjice” su tako ostale jedina neporažena ekipa u drugom rangu engleskog fudbala i ponobo su zauzele prvo mesto. Šefild i Jokan su porazom pali na 14. mesto, ali su samo šest bodova iza mesta za plej of.

Očekuje nas reprezentativna pauza, zatim oba naša trenera imaju svoje utakmice 16.10. u redovnom terminu od 16 časova. Jokanova ekipa će na Bramal Lejnu dočekati Stouk, a Reding i Veljko će biti domaćini Barnsliju. Nadamo se novim pobedama naših predstavnika u borbi za promociju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here