Pa šta se ovo dogodilo!? FA kup i meč sa verovatno najboljim produžecima u istoriji takmičenja!

0
879
Foto: Twitter/@Official_BRFC

Juče su se odigrali tzv. “ponovljene” utakmice u okviru prve runde FA kupa, čiji su akteri bili timovi koji su odigrali nerešeno u prvom susretu. Može se reći da nekog baš velikog iznenađenja nije bilo, ali smo zato bili svedoci verovatno najdinamičnijih i najneizvesnijih dodatnih pola sata u istoriji takmičenja – u pitanju je utakmica između Bristol Roversa i Oksforda!

VOTFORD – MANČESTER JUNAJTED GG (1.77)

Nakon 2:2 u prvom meču, drugih 90 minuta je takođe imalo za epilog nerešen ishod (1:1), te se otišlo u produžetke, a onda počinje šou. Oksford Junajted dodatnih pola sata otvara golovima u 91. i 93. minutu, što gotovo da je i rešilo utakmicu, na pauzu su gosti otišli sa 1:3 i jednom nogom su već bili u narednoj fazi takmičenja. Ipak, Bristol Roversi izvodi magičan preokret i za osam minuta (od 110. do 118. minuta) postižu čak tri pogotka, odnose pobedu i postavljaju konačnih 4:3 na semaforu! Fenomenalan meč kod kojeg je uzbudljivost vrtoglavo rasta što smo se više približavali kraju produžetaka.

Uz Bristol, plasman u drugu rundu su obezbedili Vigan, Gejtshed, Kembridž Junajted, Čeltenam, Eksiter, Ročdejl, Ipsvič, Plimut, Stivenidž i Hartlpul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here