Ovog momka žele mnogi evropski giganti, a on bi vrlo lako mogao u PL!

0
2590
Foto: www.premierleague.com

Danski reprezentativac i trenutno fudbaler Sampdorije, Mikel Damsgor, jedan je od najtraženijih igrača među velikim evropskim klubovima, a tu se ne izdvajaju ni timovi iz PL.

Otkriće Evropskog prvenstva i pravi dragulj Danske je privukao pažnju ponajviše Liverpula i Totenhema, koji su već i pokušali da ga dovedu tokom letnjeg prelaznog roka. Damsgor je pokazao vrhunsko umeće i neverovatan potencijal, a priče oko prelaska na Ostrvo ponovo su počele da kruže u javnosti. “Pevci” bi mogli da uskoro pošalju ozbiljnu ponudu na adresu italijanskog kluba, a tu su još i gore pomenuti Liverpul, ali i zainteresovanost Aston Vile i Lidsa, koja se ponovo i periodično javlja.

Foto: Twitter/@sampdoria_en

Iako je pod ugovorom sa Sampdorijom do 2024. godine, spekuliše se da bi svota od oko 40 miliona funti bila dovoljna da se otkupe usluge ovog dvadesetjednogodišnjaka, koji bi nesumnjivo bio veliko pojačanje za bilo koji od pomenutih klubova. Glavni konkurent premijerligašima bi mogao da bude Juventus, koji se ozbiljno raspituje u poslednjih nekoliko dana za Mikela.

ŠPANIJA – FRANCUSKA GG (1.94)

Ono što je sigurno, ukoliko ovaj momak nastavi da sazreva i vodi svoju karijeru u pravom pravcu, velike stvari ga čekaju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here