Ovi momci nisu čuli zvono za kraj

0
877
foto: dcfc.co.uk

Sećate se kako je govorio trener Rokija u istoimenom filmu? “I didn’t hear no bell” (Nisam čuo nikakvo zvono). Upravo tako se ponašaju i Runijevi momci! Oni nisu čuli zvono koje označava kraj.

Derbi Kaunti je već otpisan. Oduzet im je do sada već 21 bod a biće i još tri naredne sezone. Nalazili su se u minusu sa bodovima kada su ulazili u ovaj vikend a utakmica protiv dojučerašnjeg lidera, Bornmuta, nije ulivala puno nade.

Međutim, znate kako kažu. Mečevi u kojima ste unapred otpisani se najlakše igraju. Tako su odigrali danas i momci sa Prajd Parka. Nakon uvodnih 45 minuta su gubili 2-1 i ne može se reći da su imali čemu da se nadaju jer su “trešnjice” bile znatno bolji rival.

FULAM – DERBI GG (2.35)

Runi je očigledno imao neki fantastičan govor na pauzi jer su njegovi igrači zaigrali kao on u najboljim danima. “Ovnovi” su zahvaljujući golovima Toma Lorensa došli do preokreta i zabeležili ogromnu i izuzetno važnu pobedu u borbi za opstanak.

Da, tako je. Ako pitate Derbi Kaunti borba je i dalje tu! Iako je sigurna zona udaljena čak 16 bodova od njih, neće se predati.

Vejna Runija i njegovu ekipu novi izazov očekuje već u sredu kada će gostovati Fulamu na Krejven Kotidžu. Mitrogol i kompanija sigurno nemaju nameru da kiksnu ali ni na Prajd Parku ne gledaju drugačije.

Neka pohod na “great escape” počne, jer nema osobe koja do kraja sezone neće navijati za Derbi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here