Ovi momci igraju jako dobro!

0
1145
Foto: Twitter/@HarrogateTown

Fudbalski klub Herogejt postigao je čak pet pogodaka za samo 45 minuta utakmice u kojoj su domaćini Skantorpu.

Trenutno je poluvreme na Enviroventu, a momci Sajmona Vivera su napunili mrežu gostiju do samog vrha! Ovakav rezultat ne treba da čudi, s obzirom na to da je Herogejt Taun, kako sada stvari stoje, na drugom mestu tabele Lige 2, odmah iza vodećeg Forest Grina, koji je danas ispustio bodove.

“Petardom” protiv Skantorpa, Harogejt je postao najefikasnija ekipa u svom rangu takmičenja, a njihov napadač Luk Armstrong je najbolji strelac dosadašnjeg dela šampionata, a pritom se danas nije ni upisao u listu strelaca, makar ne još uvek. Atraktivan, dinamičan i napadački fudbal igra Viverova četa ove sezone, a takvim pristupom su uspeli i da prisvoje kladionice i postanu jedan od glavnih favorita za plasman u viši rang.

U sezoni 2019/20 su po prvi put izborili plasman u takmičenje pod okriljem EFL-a, tačnije Ligu 2, pobedivši tada u finalu Nots Kaunti rezultatom 3:1.

Šta li nas tek očekuje u nastavku ove utakmice? Hoćemo li prisustvovati rekordu? Ukoliko verujete u tako nešto, okušajte svoju sreću u klađenju uživo na ovu utakmicu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here