Navijači Oldama pisali vlasniku, žele povratak Dejvida Vitera

0
678
dejvid viter poster
Photo: Twitter/PTB_OAFC

Pre mesec dana Hari Kjuel je iz prvog tima izbacio dvojicu seniorskih igrača Dejvida Vitera i Gerija Vudsa i poslao ih, bez nekog posebnog razloga, da treniraju sa rezervama.

Rezervni golman Vuds je početkom oktobra prešao u škotski Aberdin na pozajmicu, dok iskusni Viter je potpuno udaljen od aktivnosti prvog tima i trenira sa rezervama.

33-godišnji Viter bio je jedan od važnijih igrača u prošloj sezoni u kojoj je odigrao čak 34 utakmice kao starter. Zbog toga mu je ugovor produžen na još godinu dana, a onda je odjednom udaljen iz prvog tima.


Oldham – Cheltenham 3+ – Drugačije ne može!


Agencija koja zastupa oba igrača napala je klub optuživši ih da pokušavaju da nateraju igrače da podnesu zahtev za raskid ugovora na njihovu štetu.

Oldam u poslednje vreme uopšte ne blista. Posle deset odigranih mečeva imaju samo dve pobede i šest poraza, uz to primili su čak 20 golova. Jedino je Sautend Junajted (22) primio više. Pritom, ekipa Harija Kjuela nijednom nije uspela da sačuva svoju mreže od starta sezone.

Navijači su pokrenuli peticiju da se Dejvid Viter vrati u prvi tim. Pod heštegom #FREEWEATHZ svakodnevno bombarduju društvene mreže, a poslali su i pismo vlasniku Oldama Abdalahu Lemsagemu.

U njemu su pozvali vlasnika da sasluša navijače i da, ako stvarno želi dobro klubu, vrati Dejvida Vitera u prvi tim.

Oldam sutra dočekuje Čeltenam Taun u vanrednom kolu Lige 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here