Oglasio se Stiv Brus – Poznato ko će voditi “svrake” protiv Totenhema

0
1041
foto: twitter/@NUFC

Ako je nekome teško u Premijer ligi trenutno, onda je to sigurno Stiv Brus. Nakon što su novi vlasnici stigli u klub, čitave nedelje se nagađaju njegovi naslednici na klupi Njukasla iako je Stiv i dalje trener.

Uprkos svim spekulacijama, Brus je potvrdio da će ostatit trener “svraka”, bar za sada. On će tako na utakmici sa Totenhemom zabeležiti jubilarnu, 1000. utakmicu u svojoj menadžerskoj karijeri.

NJUKASL – TOTENHEM GG&3+ (1.99)

Iskusni trener je govorio o čitavoj situaciji u kojoj se nalazi nakon konferencije juče.

Srećom sam u poslu toliko dugo tako da sam naučio kako da se nosim sa ovakvim okolnostima. U fudbalu se non stop nešto dešava. Pogotovo u Njukaslu. Sve je bilo završeno veoma brzo. Iskren da budem, nisam verovao da će do prodaje kluba doći. Bila je ovo teška nedelja za mene. Za klub sa druge strane, ovo može biti samo dobra stvar – rekao je menadžer Njukasla.

Takođe je ispričao i da je imao sastanak sa novim vlasnicima i da će on ostati trener.

Sastao sam se sa novim vlasnicima. Pričali smo o povredama, klubu, igračima, trening centru… Veoma, veoma su fini ljudi. Nastavljam sa poslom kao i do sada. Bar dok mi ne bude rečeno drugačije – izjavio je Brus.

Na kraju je i govorio o prethodnom vlasniku, Majku Ešliju.

Mislim da nije bio omiljen svima, ali je vodio klub dovoljno dobro da je omogućio da do preuzimanja uopšte i dođe. Dao mi je priliku da budem menadžer u ovom velikom klubu. Ko to ne bi želeo? Za to ću mu uvek biti zahvalan. Smatram da je u redu reći da je klubu bio potreban nov vlasnik. Videćemo koliko će se klub razviti u narednim godinama – rekao je Stiv.

Iako mnogi sumnjaju u Brusove kvalitete, nema sumnje da je zaslužio priliku da vodi klub sa novim vlasnicima. Da li će i ostati dovoljno dugo kako bi dobio možda i neka pojačanja, ostaje da vidimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here