Odlazak iz Engleske je bila najbolja odluka

0
858
foto: swfc.co.uk

Ko bi rekao da belgijski fudbal može toliko da prija čoveku. Iako se nije puno naigrao tamo, niti se nadavao golova, Saido Berahino tvrdi kako mu je napuštanje Engleske i odlazak u Belgiju bio najbolji potez u tom trenutku.

IPSVIČ – ŠEFILD VENZDEJ X2&0-3 (1.88)

Igrač koji je svoj naveći trag ostavio u Vest Bromu se nakon tri godine vratio na Ostrvo. Saido je ovog leta postao novi igrač Šefild Venzdeja i tvrdi kako mu je odlazak iz Engleske pomogao da sazri i kako je sada potpuno drugačiji igrač.

Mislim da je to najbolje što sam mogao da uradim. Imao sam puno vremena za sebe i da razmišljam o svemu što mi se izdešavalo kroz karijeru. Mislim da je to bio najbolji izbor. U Engleskoj sam još od malih nogu i oduvek sam maštao da igram tu, najviše zbog navijača. Svi navijači pred kojima sam igrao ne mogu da se porede sa engleskim – započeo je Saido pa nastavio.

San mi je oduvek bio da se vratim. Kada sam otišao mislim da sam sazreo kao osoba i vratio sam se kao mnogo bolji igrač. Drago mi je da sam došao nazad svojoj porodici koja mi je jako bitna – kaže Berahino.

On je ovog leta došao u Šefild Venzedej. Bivši premijerligaš je jedan od mnogih koji igraju trenutno u Ligi 1. Berahino je veoma srećan na Hilsburiju i tu je, kako on kaže, samo da bi pobeđivao.

Nedostajalo mi je igranje na vrhunskom nivou. Sada se ponovo osećam kao dečak. Radujem se svakom treningu i trudim se da budem što bolji svakog dana. Vratio sam se da bih osvojio nešto. Trudim se da igram što bolje svaku utakmicu i veoma sam srećan što sam ovde – rekao je reprezentativac Burundija.

Saido je na prvoj utakmici odigrao 30 minuta na gostovanju Plimutu. Ipak, mnogo bolje je bilo na debiju na Hilsburiju gde je zaigrao od starta utakmice i već nako šest minuta zatresao mrežu Šruzberija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here