Ovog ima samo na Tviteru: Rasprava Tonija Krosa i Pjera-Emerika Obamejanga

0
813
pjer emerik obamejang
Foto: Twitter/Arsenal

Tviter je pravo blago. Za većinu i najbolja društvena mreža. Verovatno nije popularna kao Instagram, Fejsbuk ili Tik-Tok, ali je definitivno najbogatija mimovima, klipovima i urnebesnim komentarima.

Na ovoj društvenoj mreži juče su u centru pažnje bili vezni fudbaler Real Madrida Toni Kros i napadač Arsenala Pjer-Emerik Obamejang.


Bradford City – Exeter GG3+ – Obe ekipe su raspoložene za golove


Sve je krenulo kada je Toni Kros iznenađujuće “napao” napadača Tobdžija.

Nemac je poznat kao fudbaler koji živi “old skul” način života, ne izlaže se previše javnosti i ne voli da nekim posebnim koreografijama proslavlja postizanje gola.

Kada bi imao neku uvežbanu igru ili koreografiju prilikom postizanja gola, to bi bilo veoma glupo, izjavio Kros je u podkastu koji čiji je voditelj. Potom nastavio: Bilo bi još gore ukoliko bi imao sakrivene neke objekte u štucni. Obamejang je jednom postigao gol i proslavio ga je tako što je izvukao masku iz štucne. Tu se sve završava za mene. Po meni to nije dobar uzor.

Obamejang je prvo pitao u komentaru da li je to stvarno Toni Kros izjavio, nakon čega je objavio nekoliko postova u kojima je prozvao vezistu Reala.

Gabonac je izjavio da je to uradio za svog sina i da će to uraditi ponovo i poželeo Krosu da jednog dana ima decu, na šta je Nemac odgovorio da ima tri deteta. Potom je Obamejang podelio sliku njega i Marka Rojsa u dresu Borusije sa maskama kako slave gol.

U prepisku se na kraju uključio i Mesut Ozil, koji je podelio gif Obamejangove proslave gola uz opis “Najbolja proslava gola”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here