Nunu gori pod nogama – Navijači zahtevaju sastanak sa upravom

0
634
foto: twitter/@SpursOfficial

Uopšte nije prijatno u severnom Londonu ovih dana. Naravno osim u slučaju da niste navijač Arsenala. Totenhem je ovog vikenda zabeležio treći vezani poraz. To možda ne bi bilo zabrinjavajuće ali je itekako zabrinjavajuće to da je ekipa Nuna Espirita Santa postigla samo jedan gol a primila devet.

TOTENHEM – MURA ID2+ (2.60)

Sve ovo nateralo je Totenhemovu navijačku grupu (Tottenham Hotspur Supporters’ Trust) da zatraži sastanak sa upravo kako bi razgovarali o kratkoročnim i dugoročnim ciljevima kluba.

“Pevci” su ovu sezonu započeli sjajno. Uprkos ne tako sjajno igri, Nunova ekipa je uspela da u prve tri utakmice ubeleži minimalne pobede i zauzme prvo mesto na tabeli. Tokom tog perioda, Totenhem je po brojkama bio najgori napada u ligi.

Došla je reprezentativna pauza i nakon toga se sve raspalo. Gostovanje Palasu je obeležio ubedljiv poraz, gradski derbi protiv Čelsija takođe. Kao so na ranu došao je i poraz u derbiju severnog Londona protiv Arsenala gde su “pevci” već u uvodna 34 minuta primili tri gola. Moglo se videti već na poluvremenu kako pojedini navijači Totenhema napuštaju Emirate razočarani nastupom svoje ekipe.

Videćemo šta će doneti ovaj sastanak navijača i uprave, ali se po medijima već provlači kako Totenhem traži zamenu za Portugalca na svojoj klupi. Pojedini smatraju da Nunu treba dati vremena da uspostavi svoj sistem dok su drugi za momentalni otkaz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here