Nunova čistka – Završavaju se odlasci iz severnog Londona

0
543
foto: twitter/@SpursOfficial

Bio je poprilično aktivan Totenhem na ovoj letnjoj pijaci. Vremena još uvek ima za novo pojačanje a toga su svesni u klubu iz Londona. Stoga su rešili da olakšaju malo igrački kadar i prodaju neke igrače koji nisu u Nunovim planovima.

Pre svega tu se misli na Musu Sisoka. Francuz nije u planovima Portugalca i već se uveliko radi na njegovom transferu. Najveće interesovanje pokazala je ekipa Votforda. Na Vikridž Roudu vide Sisoka kao dobro pojačanje koje bi im pomoglo u cilju da opstanu u Premijer ligi.

TOTENHEM – VOTFORD ug 3+ (1.85)

Tridesetdvogodišnji vezni fudbaler je došao u Totenhem 2016. godine u poslednjem danu prelaznog roka. Zabeležio je preko 200 nastupa za “pevce” ali je ove sezone ispao iz rotacije. U tri od četiri utakmice nije bio ni na klupi čak.

Drugo ime je Serž Orije. Reprezentativac Obale Slonovače takođe nije u planovima novog trenera. On će verovatno preći u Francusku, uzimajući u obzir da je Lil pokazao najveće interesovanje za ovog beka.

Što se tiče dolazaka, Nuno ima samo jednu želju a to je Adama Traore. Veruje se da ovim odlascima Totenhem prikuplja novac kako bi pojačao ponudu za krilnog napadača Vulverhemptona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here