Nuno je već bivši? – “Pevci” jure novog-starog menadžera

0
112993
Foto: www.tottenhamhotspur.com

Veoma teško je Totenhem našao novog trenera ovog leta. Dosta imena je bilo na listi Danijela Livija pre Nuna Espirita Santa, ali su sva ta imena odbila mogućnost dolaska u severni London.

Sada, nekoliko meseci kasnije, Nuno je možda već bivši trener. Ne zvanično, naravno. Portugalac će za sada nastaviti da radi, a predsednik Totenhema čeka šansu da vrati Maurisija Poketina u svoj klub. Da, isti predsednik koji je Poketinu uručio otkaz samo nekoliko meseci nakon istorijskog finala Lige šampiona za Totenhem.

NJUKASL – TOTENHEM GG (1.69)

Livi je želeo poketina još u junu, ali kako je Argentinac tada tek šest meseci bio na klupi Pari Sen Žermena, nije bilo mogućnosti za tako nešto.

Trenutno stvari stoje malo drugačije. Nakon prošlosezonskih neuspeha u domaćem šampionatu i Ligi šampiona, Maurisio ima ogromna očekivanja od uprave kluba za novu sezonu. Ima praktično drim tim na raspolaganju i Parižani neuspehe neće trpeti.

Nesuglasice sa Leom Mesije su samo jedan od problema za trenera francuskog kluba. Deluje kao da nema potpuno kontrolu nad svlačionicom te ako se nastave nešto slabiji rezultati, lako bi smo mogli videti otpuštanje Poketina. Zidan se spominje kao mogući naslednik.

Sve to strpljio čeka Totenhem. Onog trenutka kada Poketino postane bivši u Parizu, čeka se njegov pristanak i Nuno postaje bivši u Londonu. Deluje surovo, ali ništa drugačije ne bih ni očekivao od Danijela Livija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here