Notingem Forest u ozbiljnim problemima, Hjuton smenjen, navijači očajavaju, postoji li spas?

0
903
Foto: Twitter/@NFFC

Fudbaleri Notingem Foresta poraženi su na svom terenu u okviru sedmog kola Čempionšipa od ekipe Midlzbroa, rezultat je bio 0:2.

Poraz kao poraz, sam po sebi, ne bi trebalo da jako uzdrma ekipu, osim ukoliko vam to nije izgubljeni meč broj šest u tekućoj sezoni. Da, dobro ste pročitali, Notingem ima šest poraza na sedam utakmica u dosadašnjem delu prvenstva, uz jedan remi – prilično užasavajuć podatak za ekipu koju je predvodio Kris Hjuton. Iz kluba su se pre nekoliko sati oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem se navodi da je došlo do prekida saradnje između kluba i trenera.

CRVENA ZVEZDA – BRAGA GG3+ (2.35)

Navijači na Siti Graundu imali su prilike sinoć da svedoče još jednoj očajnoj partiji svog tima, bez konkretnih naznaka da bi, makar u skorijoj budućnosti, moglo da bude bolje. Bilo je tu raznih poruka na društvenim mrežama, a sada je već izvesno da bivši dvostruki prvak Evrope traži novog šefa stručnog štaba, nekog ko će ozbiljno morati da porazgovara sa igračima i koji će pred sebe staviti (ne)moguću misiju, sa samo jednim ciljem – opstanak u Čempionšipu.

Notingem je postigao pet, a primio čak 12 pogodaka, jedini bod osvojili su na gostovanju Derbi Kauntiju, koji nije u ništa boljoj poziciji. Postoji li izlaz iz ove situacije? Da li ćemo Forest gledati naredne godine u trećem rangu takmičenja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here