Norič je sraman! – Dajte nam ligu sa 18 klubova

0
1248
foto: twitter/@NorwichCityFC

Nakon što su obezbedili igranje u Premijer ligi, ponovo, Norič je imao sasvim solidan prelazni rok. Povučen tome da će Farke i igrači koji su već stekli iskustvo igranja u najjačem rangu takmičenja, nisam ni slutio da bi „kanarinci“ mogli da budu glavni favoriti za ispadanje.

Ekipa Danijela Farkea vezala je čak 16 uzastopnih poraza kada su u pitanju utakmice Premijer lige. Srećom taj niz je prekinut prošlog vikenda, kada je Norič uspeo da uzme bod protiv Barnlija.

NORIČ – BRAJTON ki 2 (1.98)

Glas protiv ovog kluba podigao je nekadašnji vezni fudbaler Totenhema, Džejmi O’Hara.

U Premijer ligi imamo 20 timova i stvarno počinje da bude smešna ova situacija sa Noričom koji još uvek nema pobedu. Tu su i drugi timovi naravno, poput Sautemptona, Njukasla i Barnlija. Kada sam pričao na početku sezone, dobio sam dosta negativnih komentara od navijača Noriča. „Imaćemo dobru sezonu, pametno smo potrošili novac, ostaćemo u ligi“. Ponovo su sramota Premijer lige – rekao je Džejmi.

Zatim je predložio i rešenje.

Sve to dovodi do toga da se igrači više umaraju zbog velikog broja utakmica. Veliki timovi zbog toga razmišljaju o Super ligi. Iako sam protiv nje, mislim da se ta priča podgreva još više zbog velikog broja beznačajnih utakmica. Smatram da bi liga mogla da se smanji na 18 klubova. Rešite se timova koji nisu dobri i koji ubijaju Premijer ligu. Utakmice protiv Noriča gde oni non stop gube ubijaju ligu i jednostavno nemaju poentu – izneo je svoje mišljenje O’Hara.

Teško je očekivati da Premijer liga uopšte i razmisli o ovakvom potezu. Ipak, da li se slažete sa Džejmijem? Da li bi smanjenje lige bilo rešenje za ovu situaciju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here