Njukaslovo pojačanje iz Italije traži ludačku platu

0
2329
Foto: www.nufc.co.uk

Njukasl još uvek traga za svojim pojačanjima u zimskom prelaznom roku. Nakon preuzimanja novih vlasnika gomila imena je povezivana sa dolaskom na Sent Džejms Park ali se i dalje čeka na prvo zvanično pojačanje.

Mete “svraka” su do sada bile Eden Azar, Džejms Tarkovski i Filipe Kutinjo. Ipak, novo ime se pojavilo koje je verovatno i najrealnije od svih. U pitanju je Aron Remzi koji je već godinu dana višak u Juventusu.

NORIČ – LIDS ki 2 (2.10)

Kako prenose mediji, Njukasl je spreman da preuzme ogromnu platu koju ima Velšanin dok “stara dama” želi da se reši ovog igrača i njegovih primanja već u januaru. To bi značilo da će Remzi i u slučaju prelaska nazad u Premijer ligu imati identičnu platu kao sada u Juventusu. Čak 12 miliona evra godišnje. Velšanin je sa ovom brojkom bio jedan od najplaćenijih igrača Serije A.

Remzi je 2019. godine prešao i Juventus iz Arsenala i potpisao četvorogodišnji ugovor. U ovoj sezoni je odigrao samo pet utakmica dok ni u jednoj nije bio starter te je sva prilika da će napusiti klub za dva meseca. Uz Njukasl za njegov angažman je zaintereosvan Arsenal takođe, zbog njegovih primanja realnije je da završi na Sent Džejms Parku.

12 miliona evra po sezoni za jednog tridesetogodišnjaka koji nikako ne igra u kontinuitetu je zaista puno. Ipak, deluje da na severu Engleske sada ne brinu toliko o novcu kao što su brinuli do pre samo meseca dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here