Njukasl ne brine za novac – Holanđanin po svaku cenu!

0
874
Foto: www.nufc.co.uk

Fudbalski klub sa Sent Džejms Parka je spreman da pošalje zvaničnu ponudu Ajaksu za njihovog trenera, Erik Ten Haga.

Novi vlasnici „svraka“ traže novog trenera nakon što je Stiv Brus dobio otkaz posle poraza od Totenhema. Paulo Fonseka i Stiven Džerard su bili jedni od favorita za mesto nejgovog naslednika ali je Ten Hagovo ime iskočilo u prvi plan.

NJUKASL – ČELSI IG1+&G2+ (1.85)

Kako navode mediji iz Engleske, Njukasl je spreman da ponudi Holanđaninu skoro 11 miliona funti godišne! To bi ga učinili trećim najplaćenijim trenerom u Premijer ligi, odmah iza Klopa i Gvradiole koji je na prvom mestu.

Uprkos primamljivoj finansijskoj ponudi, Ten Hag nije siguran da je spreman da napusti Holandiju i preseli se u Premijer ligu. Smatra da je uspostavio sjajan sistem u Ajaksu koji daje rezultate iz godine u godinu i teško mu pada da to napusti.

Erik se već dovodio u vezu sa poslom u Engleskoj. Tokom leta, Totenhem je želeo da trener Ajaksa nasledi Murinja na klupi londonskog kluba ali je on glatko odbio tu ponudu. Prelazak u Njukasl koji se trenutno bori za opstanak predstavljao bi još veći izazov za njega, te je pitanje da li je spreman da prihvati ovu ponudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here