Ništa od Frenka na Kerou Roudu – Šansa za Smita?

0
1330
frenk lampard

Bio je Frenk Lampard u završinoj fazi pregovora sa Noričom ali sve je palo u vodu. Bivši trener Čelsija je odbio ponudu “kanarinaca”. Ovo bi samo značilo da će se poslenjeplasirana ekipa verovatno okrenuti nedavno otpuštenom Dinu Smitu.

Frenki je svoju trenersku karijeru započeo u Derbi Kauntiju gde ih je vodio do plej ofa za promociju u Premijer ligu. Često je bio hvaljen zbog svog fenomenalnog rada sa mladim igračima.

PORTUGAL – SRBIJA GG&3+ (2.40)

Tako je i nastavio kada je došao na Stamford Bridž. Fudbalski svet je po prvi čuo za Mejsona Maunta, Risa Džejmsa ili Fikaja Tomorija. Svi oni su dobili šanse u prvoj Lampardovoj sezoni gde je vodio “plavce” do finala FA kupa i mesta u Ligi šampiona. Ipak, u januaru ove godine, nakon loših rezultata, uprava je rešila da otpusti svoju igračku legendu.

Očekivalo se da se brzo vrati na klupu neke ekipe a nakon što je Norič otpustio Farkea, Lampard je bio prvi kandidat na spisku “kanarinaca”. Sve je teklo kako treba do juče, kada je Frenk rešio da odbije ponudu i povuče se iz pregovora.

Sve to otvorilo je prostor za drugu želju na Kerou Roudu a to je Din Smit. On je otpušten pre svega sedam dana i pitanje je da li želi da se odmah vrati poslu. Smit je poslednji put viđen u Nju Jorku sa porodicom, te nije poznata njegova sudbina. Ipak, novi trener Noriča bi trebalo da bude poznat u narednih nekoliko dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here