Nil Vornok spreman za obaranje rekorda!

0
1115
nil vornok
Foto: Twitter/@SkyBetChamp

Fudbaleri Midlzbroa će večeras od 20 časova i 45 minuta gostovati Lutonu, a osim tri boda koja su standardno u igri, biće ovo potencijalno veče koje će Vornoka upisati zlatnim slovima u istoriju engleskog fudbala.

Naime, sedamdesettrogodišnji stručnjak će, kada utakmica počne, postati zvanično trener sa najviše vođenih susreta u istoriji profesionalnog fudbala na Ostrvu. Prošli vikend je taj broj dostigao 1.601, a ovim gostovanjem večeras će i ta brojka biti prevaziđena, te će Vornok ostati usamljen na vrhu, s obzirom na to da je sada izjednačen sa čuvenim gospodinom Dario Gradijem.

Zaista bi bilo lepo da Boro večeras trijumfom ulepša ovaj jubilej, 1602 je impresivna brojka za gotovo svaki uspeh u bilo kojoj sferi života, ali kada u trenerskom poslu dođete do ovog broja, onda to znači da polako postajete besmrtni, ulazite u zlatnu knjigu istorije najpopularnije sporedne stvari na svetu.

JUVENTUS – ZENIT 1 (1.60)

– Nikada nisam razmišljao o ovome, ali mora da sam baš dobar u tom poslu kada sam dostigao broj 1601 – u šali je prokomentarisao Vornok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here