Nije više tako jeftin…

0
830
Foto: Twitter/@WestHam

Menadžer Vest Hema, Dejvid Mojes, “pecnuo” je zainteresovane klubove za Deklana Rajsa, rekavši da su propustili priliku da ga dobiju za odličnu cenu od 100 miliona funti.

U prethodnim mesecima, Čelsi je bio najkonkretniji da dovede engleskog reprezentativca ipak pomenuta cena je predstavljaja problem na Stamfrod Bridžu te su nastavili da posmatraju njegove partije.

VEST HEM – MANČESTER SITI GG&3+ (2.15)

Od tada, ostala premijerligaška “elita” je počela da prati Rajsa takođe. Oba Mančesterska kluba su zainteresovana za ovog dvadesetčetvorogodišnjaka koji ima ugovor do 2024. godine sa “čekićarima” ali i opciju produžetka za još jednu sezonu.

Kako je Deklan fantastično započeo sezonu, nema sumnje da ćemo često videti kako ga povezuju sa pomenutim klubovima iz vrha. Ipak, Dejvid Mojes upozorava kako su klubovi propustili priliku za njega i da će morati malo dublje da zavuku ruku u džep.

To je bila odlična cena, da dobijete Rajsa za 100 miliona. Ipak, nje više nema. Nije više tako jeftin – našalio se Mojes.

Evidentno je da je igrač fokusiran samo na partije koje pruža u Vest Hemu za sada, ipak nije tajna da bi u sledećem letnjem prelaznom roku voleo da se oproba u novom klubu gde bi se takmičio i za veće trofeje.

Pored gradskih rivala iz Mančestera i “plavaca” iz Londona, stidljivo se pominje ime Liverpula. Navodi se kako je cena prevelika za “redse” ali da nema sumnje da bi ga želeli u svojim redovima.

Vest Hem sa druge strane želi da zadrži Rajsa. Šta više, spremaju mu i novi ugovor oko kog će pregovarati do kraja sezone. Ako Deklan potpiše taj ugovor, to bi gotovo sigurno značilo da narednog leta neće doći do transfera ovog momka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here