Neki kvalitetni igrači će otići a Ronaldo će se penzionisati…

0
1002
Foto: Twitter/@ManUtd

Nije lako. Pogotovo navijačima Junajteda. Ovo nije još jedan od onih tekstova u kojima se piše šta ne valja, ovo je isključivo mišljenje navijača i njegovo predviđanje šta sve može da se dogodi ako se neke stvari ne promene u klubu.

ARSENAL – LIDS ug 3+ (1.71)

On smatra kako će neki kvalitetni igrači napustiti klub. Takođe smatra da će se Kristijano Ronaldo nakon isteka ugovora penzionisati.

Ja sam veliki Oleov fan ali meč u nedelju je pokazao za šta smo sve sposobni. Odnosno za šta nismo. Bez pritiska, bez kreativnosti i bez ideje šta se zapravo dešava na terenu. Nakon ove sezone, Junajted će izgubiti neke kvalitetne igrače. Rekao bih da odlaze Bruno, Doni i Kavani sigurno. Polako gube veru u uspeh u ovom klubu – rekao je navijač pa dodao.

Da stvari budu još gore, naš legendarni igrač, Ronaldo če biti primoran da se penzioniše pre vremena. Ima ugovor na dve godine i kako se stvari trenutno odvijaju ne vidim način da ga on produži. Ne verujem da će napustiti klub nakon ovog legendarnog povratka – rekao je fan “crvenih đavola”.

Da li bi smo stvarno mogli da vidimo Ronalda u penziji već za dve godine? Ne pričamo ovde samo o Oleu, samo funkcionisanje kluba je poprilično čudno u poslednjih nekoliko godina. Top četiri deluje da zadovoljava apetite Glejzera dok su trofeji samo dodatak, ako ih ikad bude. Nakon isteka ugovora Kristijano će imati 38 godina, što je svakako već puno ali ipak teško je poverovati da će tako brzo uslediti kraj njegovoj povratničkoj misiji na Old Trafordu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here