Nekadašnji fudbaler Derbi Kauntija je serijski prevarant, njegova žrtva je i bivša žena legende Arsenala!

0
876
Foto: www.dcfc.co.uk

Sigurno ste u bezbroj navrata čuli ili pročitali naslove na internetu kako su pojedini fudbaleri ušli u problem sa zakonom, neko veći, neko manji. Slučaj koji će biti opisan u nastavku teksta je definitivno jedna od unikatnijih priča koje ćete moći da čujete ovih dana.

ASTON VILA – VULVERHEMPTON X (3.30)

Medi Abalimba, nekada profesionalni fudbaler i igrač Derbi Kauntija, završio je u zatvoru zbog brojnih prevara koje je organizovao i njima iznuđivao novac od imućnih žena. Konkretno, najpoznatija žrtva momka koji je rođen u Kongu jeste bivša supruga legendarnog napadača Arsenala, Tijeri Anrija – Kler Anri. Šta se dogodilo?

Naime, Medi je imao uveliko razrađen plan i taktiku koju primenjuje sa određenim gospođama. Prvo bi se predstavljao kao član zvanične mornarice Sjedinjenih Američkih Država, koristio bi neko drugo ime i lažirao američki akcenat, a potom bi, uz dobro proučenu materiju i spremljene odgovore na propratna pitanja, što je vreme više odmicalo, postajao sve bliži sa svojim partnerkama, da bi na kraju stupao sa njima u emotivnu vezu. Kler Anri je jedna od brojnih žena koje su nasele na ovu priču i zbližile se sa Abalimbom.

Nakon određenog perioda, ovaj dvadesetosmogodišnjak bi počeo da iznuđuje novac na razne načine, a što se tiče konkretno Kler, ona mu je plaćala boravak u luksuznom hotelu sa pet zvezdica i odlazak zubaru, pre nego što je shvatila o čemu se radi. Medi je od bivše supruge Tijerija Anrija iznudio oko 150.000 funti. Međutim, ovo nije prvi put da se našao u pritvoru, s obzirom na činjenicu da je, po istom principu i priči, prevario nekoliko godina ranije i rijaliti zvezdu Džordžiju Stil, čiju je kreditnu karticu koristio kako bi plaćao svoje obroke u restoranima i kupovao novu garderobu. Zbog toga je proveo 23 meseca u zatvoru (mart prošle godine). Gubitak gospođe Stil se procenjuje na negde oko 32.000 funti, a sam Medi je, prema nezvaničnim informacijama, zaradio preko 500.000 funti svojim prevarama. I to nije sve! Godine 2014. je takođe završio na robiji, zbog toga što se predstavljao kao fudbaler Čelsija – Gael Kakuta.

Pre nekoliko dana je osuđen na zatvorsku kaznu od četiri godine i dva meseca, nakon što je priznao da je kriv po 15 tačaka za prevare koje su se dogodile u periodu između januara i marta ove godine. Vredi napomenuti i da je čovek o kojem ste sada imali prilike da ovo pročitate zapravo bio profesionalni fudbaler i jedno vreme (2010/11) član Derbi Kauntija i Oldam Atletika. Više je nego očigledno da mu se ta karijera nije isplatila, za razliku od ove sa “druge strane” zakona. Ipak, Medi Abalimba će zasluženo provesti određeni period iza rešetaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here