Nekada i sada – kako je izgledala startna postava Sitija pre dolaska novih vlasnika?!

0
735
Foto: Twitter/@ManCity

Iako je fudbalski klub Mančester Siti sada jedan od najmoćnijih na svetu, nije baš toliko dugo prošlo od perioda kada se činilo da nikada neće dostići status gigantskog kluba. Štaviše, sve je promenio dobro poznati dolazak Arapa i moćna investicija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata – 2008. godine, prvog septembra, gospodin Mansur je dogovorio kupovinu kluba, koja će se kasnije ispostaviti kao jedna od većih prekretnica u čitavom fudbalskom svetu.

Ali, Siti je postojao, naravno, i dugo pre dolaska novih vlasnika. Štaviše, manje od 24 sata pre nego što je kupovina ozvaničena, “Građani” su igrali ligaški meč protiv Sanderlenda, u kojem su slavili rezultatom 3:0. Koliko vas bi u ovom momentu moglo da nabroji startnu postavu Mančester Sitija, koja je izašla na teren u tom meču? Nekih imena se sasvim sigurno sećate, a tu su i igrači kojih će se prisetiti samo oni najverniji ljubitelji engleskog fudbala i ekipe sa Etihada.

Foto: Skrinšot

I, šta kažete? Kakav je osećaj kada uporedite imena koja danas nastupaju za Siti, sa igračima koji su do pre petnaestak godina oblačili dres “Građana”?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here