Neće moći ovako, Ole…

0
9582
foto: twitter/@ManUtd

Mančester Junajted je poražen u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona i to apsolutno nema nikakve veze sa time što su imali igrača manje gotovo 60 minuta.

LIVERPUL – MILAN 1&D2+ (1,72)

Ovaj poraz isključivo mora ići na dušu treneru. Da, kobnu grešku je napravio Lingard u poslednjim sekundama meča, ali da li je neko očekivao da se ovakav pristup u drugom poluvremenu neće obiti o glavu Solskjeru? Istina je da je Junajted bio bolji dok je bilo 11 na 11 na terenu, ali neće uvek sve ići savršeno. Neće svakog vikenda biti Njukasl…

Imao je Norvežanin u planu da sačuva 1-0 nekako te su ušli Dalo i Varan. Kada to nije uspelo i kada su domaćini izjednačili na 1-1, probao je da sačuva bod. Izvođenje dva najofanzivnija igrača (Ronalda i Bruna) i uvođenje Matića i Lingarda je takav očajnički potez da se odbrani taj bod.

Niko nije očekivao “all out attack” ali da ne šutneš na gol za istih tih 60 minuta uprkos nedostatku jednom igrača je nedopustivo.

Iako je bio strelac, Ronaldo neće moći sam da rešava utakmice, već će menadžer morati da mu pomogne pravim izmenama a tako i saigrači boljom igrom.

Jang Bojs je tako došao do apsolutno zaslužene pobede. A Solskjer će morati dobrano da razmišlja o pristupu utakmicama. Vidljivo je da je on najveća mana ove ekipe. Ostaje da vidimo hoće li ekipa Junajteda to nekako uspeti da “sakrije” ali kada je najslabija karika menadžer a ne igrač tako nešto će biti veoma teško.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here