“Ne žalim ni najmanje zbog napuštanja Čelsija”

0
1050
Foto: www.chelseafc.com

Fudbaler Sautemptona, Tino Livramento, svojim dobrim nastupima u dresu “Svetaca” je ove sezone skrenuo pažnju medija i brojnih skauta na sebe.

Momak koji je rođen u južnom delu Londona, trenutno se, zajedno sa svojim saigračima, priprema za utakmicu u kojoj će Engleska reprezentacija sačinjena od igrača koji imaju najviše 21 godinu, odigrati protiv Slovenije, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2023. godine. Livramento se u jednom od intervjua osvrnuo i na odlazak sa Stamford Bridža, u transferu koji se dogodio letos, kada je Sautempton za 5 miliona funti otkupio njegove usluge od “Plavaca”.

Imam osećaj da ne bih igrao Premijer ligu tako brzo da sam ostao u Čelsiju ili izabrao neku treću opciju. Ne žalim ni najmanje zbog toga što sam napustio Stamford Bridž, ali bi svakako bilo lepo da sam igrao za klub. Moram uvek da mislim šta je najbolje za mene. Mlad sam i imam veliku želju da igram fudbal i imam minute u nogama – rekao je Tino.

Na susret koji je prošlog vikenda odigran na Bridžu, u utakmici gde je sa Sautemptonom gostovao Čelsiju, Livramento je imao šta da kaže.

Proveo sam mnogo vremena tamo (u Čelsiju) i odrastao sam kao njihov navijač, ali nikada nisam odigrao niti jednu takmičarsku utakmicu na stadionu. Bilo je pomalo čudno, ali sam ipak uživao. Tri godine sam konstantno uzimao sezonske karte za mečeve. Moj otac i brat to još uvek rade – brat je veliki navijač Čelsija. Dok sam igrao za mlađe selekcije, odigrate vi tu i tamo ponekad neku utakmicu na Stamford Bridžu, ali spram utakmice u PL, taj osećaj je neuporediv. Nikada neću imati loše reči za ljude i klub povodom načina na koji su me tretirali, zaista im nemam šta zameriti – dodao je.

ITALIJA – ŠPANIJA DOMENIKO BERARDI STRELAC (3.50)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here