Ne tupi Frede

0
6618

Mančester Junajted je uradio to opet – nije bio na visini zadatka.

Dosadno je više i pisati o Solskjerovom neznanju, jer se praktično ponavljamo iz nedelje u nedelju. Ceo svet vidi da nije dostojan tima koji trenira, ali možda je još frapantniji jedan drugi lik – Fred.

Bilo bi lepo ući u pretrage svih mreža i ukucati ime “Fred” i pokušati da pronađeš jedan pozitivan komentar o ovom igraču.

Brazilac je mesecima unazad meta broj jedan kada Junajtedu ne ide dobro, a on je u startnoj postavi. Istina da i Matića baš ne štede, ali mu nekako praštaju zbog godina i imena i svega što ima iza sebe. Ali, Fred je Brazilac i makar bi znao da zna nešto o fudbalu. Naročito ako je po vokaciji centralni vezni igrač, jer takvi treba da imaju najviše znanja.

Koja je zapravo najbolja njegova fudbalska osobina? Da igra u napred? Da bude čistač zadnji vezni? Da razigrava? Da se ubacuje iz drugog plana i da daje golove? Da makar doda svaku prvom do sebe kada oduzme loptu?

LIVERPUL – MANČESTER SITI 1X&2+ (1.80)

Kod primljenog gola danas, ako ste primetili, u trenutku kada je Everton krenuo u kontru bilo je dva na četiri. Grej je otresao Freda kao da ne postoji, dao Dukureu i dok su se ostali setili da krenu u odbranu, Tauzend je već pred golom. Pogledajte CELU AKCIJU.

Ovo je kolektivni gol Junajteda, ali je ključan momenat bio kada Fred nije postojao u trenutku kada je morao da uzme čistu loptu. Jer nije Grej Lukaku pa da mu se ne zameri što su ga ostavili samog sa njim u duelu na polovini terena u kontri. Uz to, i pre samog duela bio je bliži lopti i morao da je odnese i raščisti situaciju da Everton ni ne stigne na polovinu Junajteda.

Naravno, društvene mreže su se usijale, ali izgleda da Fred i Ole imaju neku posebnu vezu sa upravom Junajteda, drugog objašnjenja nema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here