Ne razumem kako nije dobio priliku

0
1016
foto: twitter/@premierleague

Dolaskom Vajta i Tomijasua, ekipa Arsenala je uspela malo da “zategne” odbranu. Imali su nešto lakši raspored te i dalje treba sačekati da vidimo kako će se snaći protiv boljih ekipa ali za sada to izgleda korektno.

Ipak, dosta navijača se pitalo i sada se pita kako prošle sezone a i ove nema mesta za Vilijama Salibu? “Tobdžije” su potpisale Francuza 2019. godine ali nije dobijao puno prilike kod Mikela Artete.

ARSENAL – KRISTAL PALAS D2+ (1.70)

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Nici a sada se nalazi na Velodromu gde deli svlačionicu Marseja sa Dimitrijem Pajeom. Upraov bivši igrač Vest Hema se takođe pita kako Saliba nije dobio priliku na Emiratima.

Novi igrači su doneli dosta dobrih stvari u ekipu. Najviše me je impresionirao Vilijam. Uzimajući u obzir njegove partije od početka sezone, stvarno ne razumem kako nije dobio priliku u Arsenalu – rekao je Paje.

Čini se da Francuz možda neće još dugo čekati. Na Emiratima su rekli kako su zadovoljni njegovim napretkom i kako je Saliba u planovima veznim za budućnost kluba. Ipak, teško je očekivati da ćemo ga gledati u crveno-belom dresu ove sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here