Navijaču zabranjen ulazak na Hotorns a razlog je krajnje bizaran

0
822
foto: wba.co.uk

Gazi Vest Bromvič sve pred sobom u novoj sezoni Čempionšipa. Zajedno sa Fulamom i Stoukom, ekipa Velerina Ismaela se nalazi na čelu tabele.

Nakon gostovanja Bornmutu u prvoj utakmici, popularne “vrećice” dočekale su i da vide svoje miljenike na Hotornsu prvi put posle više od godinu dana.

23 hiljade ljudi je prvo prisutvovalo pobedi nad Lutonom od 3:2 a zatim identičan broj je viđen i u razvaljivanju Šefilda pre nešto manje od nedelju dana. Vest Brom je slavio 4-0 i svi navijači su otišli srećni kući.

VEST BROM – ARSENAL ug 3+ (1.81)

Ipak, jedan navijač je morao ranije da ode kući. Njega si izbacili sa stadiona zbog stajanja tokom utakmice!? Dok nekoliko dana kasnije stiglo pismo u kom mu se zabranjuje ulazak na Hotorns do daljnjeg iz istog razloga!

Kako bi mu ulaz bio omogućen, moraće da dođe na razgovor sa klupskim obezbeđenjem kojem će prisustvovati i policija. Takođe i obaveštenju klub navodi da dok traje zabrana svaki pokušaj kupovine karata ili ulaska na stadion ovog navijača biće sankcionisan još većom kaznom.

Dok je kod nas običaj da se na tribinama i po 90 minuta stoji, Englezi to ipak ne trpe. Sledeću utakmicu Vest Bromvič igra upravo na Hotornsu protiv Arsenala u okviru Liga kupa. Ipak, ovaj navijač njoj neće moći da prisustvuje zbog zaista banalnog razloga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here