Navijači ga obožavaju a on je spreman da se vrati i da igra besplatno!

0
140
Foto: www.premierleague.com

Erik Ten Hag se već suočava sa ogromnim problemima iako je nova sezona tek počela. Na Old Trafordu aktivno traže napadača jer je Entoni Marsijal povređen a sudbina Kristijana Ronalda još uvek nije poznata.

“Crveni đavol” su nedavno poslali ponudu od 7 miliona funti na adresu Bolonje za Marka Arnautovića. Sama činjenica da bi austrijski reprezentativac mogao da dođe je naljutla navijače koji su preplavili društvene mreže negativnim komentarima kada je u pitanju ovaj transfer. Srećom po njih, italijanski klub je odbio ponudu i tridesetrogodišnjaka nećemo gledati u dresu Junajteda.

Godinu dana stariji, Čičarito Ernandez, je izjavio kako je spreman da se vrati ako ga bivši klub želi i da bi čak igrao bez plate.

Čoveče, znam da sad postoji određeni narativ zbog moje prošlosti i godina ali da me Junajted zove pristaje. Igraću besplatno. Znate da bih uradio to. Ipak, moram da poštujem i svoj sadašnji klub. Igram redovono i trenutno mi je na umu samo osvajanje titule sa Los Anđeles Galaksijem – rekao je Meksikanac.

Čičarito je na 54 utakmice u MLS-u u dresu Galaksija postigao 28 pogodaka.

Kada mu je postavljeno pitanje vezano za probleme na Old Trafordu, on je naveo senku Aleksa Fergusona koja je i dalje prisutna u klubu iako se legendarni menadžer penzionisao 2013. godine.

Ne iznenađuje me to jer nije lako imati menadžera 26 godina radeći ono što je Ser Aleks radio. Zameniti čoveka kao što je on nije lako. Mislim da nakon Fergusona imate puno pritiska i to prosto neće ići. Junajted mora da pređe preko činjenice da je on u penziji. Da li bih želeo nekoga ko je sličan njemu? Da, da, naravno ali on je otišao i nikada neće biti isto. Tako da Junajted mora da se prilagodi i pusti narednog menadžera da radi stvari na svoj način – objasnio je Ernandez.

Verujemo kako bi navijači rado prihvatili Čičarita kao privremeno rešenje na poziciji napadača dok bi smo i mi uživali da gledamo Meksikanca ponovo u Premijer ligi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here