Nastavlja se osipanje Sautemptona – bitka premijerligaša za Vord Prauza

0
472
Foto: Twitter/@SouthamptonFC

Zaista težak prelazni rok na Sent Meriju. Nakon odlaska Denija Ingsa, sve izvesnijeg odlaska Janika Vestergora, ekipa Ralfa Hasenhitla mogla bi da pretrpi još jedan udarac. Naime kako prenose mediji, Džejms Vord Prauz je sledeće ime koje bi moglo da napusti Sautempton.

Za kapitena “svetaca” najzainteresovanija je Aston Vila. Nakon kupovine Denija Ingsa, Vila planira da svoje redove pojača još jedni igračem Sautemptona. Ipak, dovođenje ovog veznog igrača neće biti tako lako. Vord Prauz ima ugovor do 2025. godine i uprava ne vidi razlog da kapitena napusti klub.

EVERTON – SAUTEMPTON ug 3+ (1.98)

Prva ponuda iz Birmingema od 25 miliona je odbijena ali se veruje da na Vila Parku spremaju novu još jaču ponudu. Ono što je otežavajuća okolnost je što se u trku uključio Totenhem.

Još dok je Maurisio Poketino bio u Londonu, Vord Prauz je bio ogromna želja “pevaca”. Sada sa novim trenerom, Danije Livi želi da ojača svoj vezni red jer je Musa Sisoko na izlaznim vratima. Totenhem je do sada potrošio 75 miliona funti na pojačanja ali se ne očekuje da stanu tu.

Što se Vile tiče, oni gledaju da pojačaju poslednju najtanju poziciju odnosno sredinu terena. Do sada su potrošili 90 miliona funti na Ingsa, Bejlija i Buendiu ali je sve to pokriveno prodajom Džeka Griliša.

Ostaje da vidimo ko će dobiti ovu bitku za vrlo cenjenog Džejmsa Vord Prauza. Totenhem, Vila ili ipak Sautempton?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here