Najtraženiji trener na Ostrvu odbija sve ponude kako bi zamenio Gvardiolu!?

0
792
Foto: Twitter/@ManCity

Od kako su novi vlasnici stigli na Sent Džejms Park, bilo je jasno da će tražiti novog trenera. Stiv Brus je i dalje zvanično na klupi Njukasla ali se veruje kako bi vrlo brzo mogao da bude otpušten, jer se uveliko radi na njegovoj zameni.

Novi vlasnici bi naravno najradije doveli trenutno najtraženijeg trenera u Engleskoj, Brendana Rodžersa. Trenutni mendažer Lestera radi fantastičan posao sa “lisicama”. Uprkos nešto lošijem startu sezone na King Paueru i dalje mnogi cene njegove kvalitete. Šta više, određen broj navijača reprezentacije Engleske bi želeo da vidi Rodžersa na klupi Gordog Albiona što pre.

LESTER – MANČESTER JUNAJTED GG&3+ (2.02)

Ipak, jedno su želje, drugo su mogućnosi. Sautgejt je za sada siguran na klupi nacionalnog tima. Na Sent Džejms Parku je Brendan pik broj jedan, ali se pojavila informacija kako on planira da odbije bilo kakve ponude da napusti Lester.

Ne samo jer je ugovorom vezan za King Pauer, već jer je zainteresovan da preuzme Mančester Siti nakon odlaska Pepa Gvardiole!

Španac ima ugovor do leta 2023. godine na Etihadu i nije tajna da je velika verovatnoća da ga nakon toga nećemo gledati na Sitijevoj klupi. Govorio je često kako bi njegov sledeći korak mogao da bude preuzimanje neke nacionalne selekcije i da bi to mogao da mu bude novi izazov.

Takođe i rukovodstvo Sitija bi bilo zainteresovano da dovede Rodžersa koji je već nekoliko puta bio njihova opcija. Prvi put još davne 2009. godine. Tada su ga doduše želeli kao Manćinijevog pomoćnika. Ipak, Italijan je bio protiv toga. Drugi put 2013. godine nakon Manćinijevog odlaska ali ni tada nije došlo do saradnje.

Deluje da bi ovo mogla da bude treća sreća za obe strane, uzimajući u obzir da je Brendan voljan da sačeka kraj saradnje sa Gvardiolom kako bi došao na željenu poziciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here