Najluđa glava Premijer lige – Džejmi Vardi

0
525
foto: lcfc.com

Lester je juče otvorio sezonu pobedom na Vulverhemptonom. Ekipa Brendana Rodžersa je trijumfovala rezultatom 1-0 a jedini strelac bio je Džejmi Vardi. Ali to nije ono što nas interesuje ovde. Interesuje nas način na koji je Vardi proslavio gol.

NJUKASL – VEST HEM ki 2 (2.35)

Naime Vardi je nakon gola otrčao do tribine sa gostujućim navijačima i počeo da imtira zavijanje vukova zbog gola protiv “vukova”. Da stvari budu još zanimljivije, ovo nije jedini primer gde je Džejmi provocirao protivničke navijače svojom proslavom.

Vardi je tako protiv Kristal Palasa 2019. godine proslavio gol imtirajući orla ispred navijača Palasa. U slučaju da niste znali, navijači kluba sa Selhurst Parka su poznati pod nadimkom “orlovi”.

Jedna od najboljih je sigurno kada je postigao gol protiv Šefild Junajteda. Nije tajna da je Vardi još od malih nogu navijač gradskog rivala Venzdeja, te ovakva proslava ispred tribine navijača Junajteda uopšte ne čudi.

Poslednja slika nam takođe dolazi sa Bramal Lejna, nažalost ta utakmica se igrala bez prisustva publike te Vardi nije imao koga da provocira na stadionu. Ipak, verujemo da je gol u petom minutu nadoknade za pobedu dovoljno iznervirao pristalice Šefild Junajteda te je Džejmijevo razbijanje korner zastavice bila samo so na ranu.

Nakon ovavkih momenata sa Vardijem, prosto jedva čekate da izađe film o njemu čije je snimanje trenunto u toku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here