Najbolji igrač meseca oktobra u Čempionšipu – ko će drugi nego on!

0
881
Foto: Twitter/@FulhamFC

Fudbaler Fulama i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, proglašen je za igrača meseca oktobra u Čempionšipu. Ruku na srce, stvarno bi bilo ogromno iznenađenje da je ova nagrada završila u nekim drugim rukama, zar ne?

Popularni “Mitrogol” je trenutno na cifri od 20 pogodaka, a što se konkretno tiče desetog meseca u godini – naš napadač je postigao čak deset golova za sedam mečeva, koliko je njegova ekipa odigrala u oktobru. Fulam se nalazi na poziciji broj dva, odmah iza Bornmuta, koji je za sada neprikosnoven. Od ukupno 44 pogotka koje je postigla ekipa Marka Silve, Mitrović je dao skoro polovinu, što je prilično impresivno.

ENGLESKA – ALBANIJA 1-1&2+ (1.87)

Na Ostrvu neprekidno pričaju o eventualnom obaranju rekorda, koji drže Ajvan Toni i Glen Marej, sa po 30 golova u sezoni. Ukoliko Mitrović nastavi da pruža makar i 50% onoga što smo do sada videli, ovaj rekord i priznanje bi vrlo brzo mogli da promene vlasnika. Na sve ove informacije, vredi napomenuti i da Fulam očekuju dva “lakša” meča, makar na papiru, jer na Krejven Kotidž dolaze Barnsli i Derbi Kaunti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here