Najbolja odbrana i najgori napad, kako je to moguće?

0
754
Foto: Twitter/@TranmereRovers

Fudbalski klub Tranmer Rovers se trenutno nalazi na devetom mestu Lige 1 sa 15 osvojenih bodova iz deset susreta. Ono što ovu ekipu izdvaja od drugih jeste njihova gol-razlika, tačnije odnos datih i primljenih pogodaka.

Naime, Tranmer je na deset utakmica postigao šest, a primio samo četiri pogotka. Defanzivno fenomenalan učinak, ali efikasnost u napadu je ravna katastrofi. Momci sa Prenton Parka su ekipa koja je primila ubedljivo najmanje pogodaka kada govorimo o svim nižim ligama u Engleskoj (dakle isključivo bez PL). Primera radi, prvi sledeći tim je Vigan sa sedam primljenih golova. Međutim, isto tako, ova ekipa spada među najneefikasnije timove na Ostrvu, s obzirom na to da su jedino Donkaster, Oldam i Skantorp zatresli mrežu protivnika u svega šest navrata, koliko i Tranmer. Zaista pomalo frapantan podatak, zar ne?

IPSVIČ – ŠRUZBERI GG (1.94)

Četa Miki Melouna, blago rečeno, ne igra atraktivan fudbal, ali beleži sasvim solidne rezultate. Najbolja odbrana i jedan od najgorih napada koji u duetu daju sasvim dobru količinu osvojenih bodova? Zašto da ne. Videćemo koliko će ovaj niz neefikasnih mečeva Tranmera trajati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here