Najbizarnija povreda u ovoj godini!

0
1174
kru aleksandra igrači
Photo: crewealex.net

Kru Aleksandra je prethodnog vikenda ugostila Karlajl Junajted i meč je završen rezultatom 0-0. Ipak, ono što najviše upada u oči je nedostatak najboljeg strelca domaćeg tima koji je bio odsutan zbog povrede.

Kortni Bejker Ričards je u ovoj sezoni na 12 mečeva upisao sedam pogodaka za Kru Aleksandru. Nekadašnji napadač Svonsija nije bio u sastavu prethodne subote a neće ni ove.

Dvadesetšestogodišnjak je zadobio povredu igraju Xbox! Izvrnuo je nogu kada je sedao na krevet i zadobio povredu koja zahteva dvonedeljni tretman, otkrio je trener kluba Aleks Moris.

U pitanju je deo tela sa kojim je već imao problema ranije. To se dogodilo dok je igrao Xbox i dok je sedao na krevet, bar mislim. Ne možemo ništa da uradimo po tom pitanju. Na tretmanu je i nadamo se da će biti na raspolaganju u ponedeljak – rekao je Moris.

Dejv Bisant je povredio stopalo kada je probao da žonglira sa posudom za salatu, Marko Asensio je dobio osip kada je brijao noge, Alfi Moson se povredio dok je obuvao kopačke pred meč… Definitivno i Bejker Ričards ulazi u ovo društvo najčudnijih povreda.

Sličnu povredu je doživeo i Rio Ferdinand tokom svog perioda u Lidsu. Englez je igrao tada popularni “PES” i držao nogu na stočiću. Ipak, kako je stajala dugo u nezgodnom položaju, došlo je do istegnuća i Rio je morao da pauzira nekoliko nedelja.

Kortni bi trebalo da se vrati na teren za gostovanje Tranmeru. Napadač Kru Aleksandre bi mogao da ima najbolju golgetersku sezonu ove godine jer mu je za sada rekord samo osam golova u sezoni i to prošle godine kada je nastupao za Njuport Kaunti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here