Kejn prvo na klupu pa prodaja na zimu, a cena nikad niža? Zna se ko trlja ruke na ovaj predlog!

0
486
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Totenhem ozbiljno mora da razmisli o tome šta će uraditi sa Hari Kejnom. Napadač reprezentacije Engleske je izgledao totalno nezainteresovano u duleu sa Mančester Junajtedom. Toliko da već postaje jasno da ne želi da bude tu.

Dok je Nuno Espirito Santo branio svog igrača nakon utakmice, kritike su bile samo sve glasnije. Slično mišljenje deli i bišvi napadač Aston Vile, Gabi Agbonlahor.

TOTENHEM – VITESE GG (2.03)

Da sam na mestu Danijela Levija, odmah bih pozvao Gvardiolu i rekao “Pregovaramo sada, cena od 150 miliona više ne postoji. 80, 90, 100 miliona. Samo želimo da ode odavde.” Ne interesuje ga ovo. Ne želi da bude u klubu. Ne radi za tim. Naravno da ga treba staviti na klupu. Kada je Hari Kejn bio povređen prošle sezone, Son je igrao najbolji fudbal u životu. Čim navijači Totenhema mogu da zvižde svom najboljem igraču, znate da nešto ne štima. Nuno mora da ga stavi na klupu – rekao je Gabi.

Od prve do poslednje reči bih mogao da se složim sa njim. Situacija nije nimalo prijatna a verujem da ni ostalim igračima nije ugodno kada vide koliko se njihov najbolji igrač iz prošle sezone sada trudi, odnosno ne trudi.

Pravo rešenje je upravo ono što je predložio Gabi. Klupa. Eventualno igranje Lige konferencije pošto je evidentno da “pevce” to takmičenje ne interesuje previše. Nakon toga, razlaz u januaru.

Izgradio je Hari nešto divno sa navijačima u severnom Londonu. Ipak, nakon njegovog ponašanja ove sezone, teško je očekivati da će to ostati na istom nivou kao i do sada. Verujem da ga i navijači sada žele van kluba, pa makar bio najbolji igrač na svetu. Što je sasvim razumno sa njihove strane. Šta bi ste vi uradili na Livijevom mesto? Prodaja po svaku cenu ili zadržavanje engleskog napadača?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here