Murinjo vs Rouz – ovo će vam se svideti

0
754
deni rouz i žoze murinjo
Photo: Screenshot

Totenhemov dokumentarac All or Nothing nastavlja da oduševljava.

Prošlog ponedeljka izašle su prve tri epizode, a danas još tri od ukupno devet koliko ih ima.

Prošle nedelje videli smo kako su Levi i Murinjo pokušavali da ubede Kristijana Eriksena da ostane, privatne razgovore Murinja sa Kejnom, Alijem i Dajerom i mnogo toga interesantnog.

Hit ove nedelje je razgovor između Murinja i Denija Rouza.

Engleski levi bek po dolasku Murinja nije imao zapaženu minutažu i čim se otvorila zimska pijaca pozajmljen je Njukaslu. Pre odlaska na sever on i Portugalac vodili su interesantan razgovor.

Rouz: Nisam zadovoljan kako sam tretiran. Bio sam veoma uzbuđen kada ste došli u klub, ali ako ne želite da igram najbolje je da mi kažete sada i ostaću kod kuće. Treniraću kod kuće.

Murinjo: Dozvoli mi da budem što otvoreniji sa tobom, jer mislim da to zaslužuješ. Kada sam došao igrao si nekoliko utakmica, neke si bio na klupi, dok za neke te nisam birao. Mislim da to nije ono što želiš, već želiš da igraš. U nedelji pre Liverpula bio si odličan na treningu i to je dovelo da odlučim da najtežu utakmicu, protiv najtežeg protivnika, igraš. Ali mislim da nisi igrao dobro. Zatim u narednoj utakmici protiv Midlzbroa Tanganga je odigrao mnogo dobro i nije napravio nijednu grešku, jer je jak i brz. Ne mogu da kažem da ćeš biti prvi izbor i da ćeš igrati svaku utakmicu. To zavisi od tebe.

Rouz: Poštujem to što ste rekli da nisam igrao dobro, što je tačno. Ali ja igram jednom u svake četiri nedelje, želite da budem igrač utakmice i da pružim svoje najbolje izdanje kada odigram jednu utakmicu, pa potom tri ili četiri nedelje ne igram. Odbrana je sačuvala samo dva puta mrežu cele sezone. To nije fer.

Murinjo: Želiš da te ubacim…

Rouz: Ne, vi ste menadžer. Ali ste mi rekli da sam bio s*anje protiv Liverpula.

Murinjo: Ne, ne, ne s*anje.

Rouz. Ok, nisam bio dobar, nije to bila moja najbolja partija. U pravu ste, poštujem to. Ali, mnogi igrači su s*anje na treninzima, s*anje u utakmicam, ali igraju svaku utakmicu i u timu su svaku utakmicu. Nije fer.

Murinjo: To je samoperspektiva.

Rouz: Sve je to sjebano. Cela svlačionica zna da je sjebano. Nije fer i idem da se vidim sa Danijelom.

Murinjo: Mislim da si iskren momak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here