“Murinjo ga nikada nije ni želeo u timu!”

0
1358
Foto: www.asroma.com

Stručni konsultant na britanskom BBC-u, Alan Širer, nedavno je prokomentarisao povratak Gereta Bejla u Totenhem i pozajmicu koja je ugledala svetlost dana prošlog leta.

Velšanin će svakako ostati upamćen po mnogim dobrim stvarima koje je uradio za Sparse, a navijači će uvek ovacijama ispratiti svako spominjanje njegovog imena. Međutim, kada je reč o nastupima koje je pružao u svom drugom mandatu na Ostrvu, oni zaista nisu bili na nivou koji bi se mogao očekivati od Bejla, zapravo je delovalo da je napadač potpuno nezainteresovan za fudbal, te da su misli odlutale na potpuno drugu stranu.

FRANCUSKA – BELGIJA ANTOAN GRIZMAN STRELAC (3.10)

Jedan od najpoznatijih i najboljih napadača u istoriji PL, Alan Širer, tvrdi da portugalski stručnjak nikada zapravo nije želeo da dovede Bejla u klub.

Ubeđen sam da ga Murinjo nikada nije želeo u timu, imam takav neki osećaj. Jednom smo radili intervju sa igračima Sparsa nakon utakmice u okviru FA kupa, a on je samo sedeo na klupi za rezerve, usamljen i “praznog” pogleda. Jednostavno nije logično da igrač sa takvom karijerom i uspesima sedi na klupi, baš na takav način, zar ne? Zar je toliko star? – rekao je Širer.

Foto: www.premierleague.com

Mnogi su bili uvereni da će Bejl biti otkupljen od strane Totenhema, te da će postati ponovo stalni igrač “Pevaca”. Međutim, to se nije dogodilo, a danas se kruže priče po španskim medijima kako je Velšaninu “istekao rok” na Bernabeu, te da je slobodan da potraži novi klub. Koja je njegova sledeća destinacija? Ili bolje pitanje, da li će uopšte biti u Evropi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here