Rešena misterija Nabila Fekira i kako je propao njegov transfer karijere u PL

0
6908
Foto: Twitter/@LaLiga

Dvadesetosmogodišnji Francuz, Nabil Fekir, nalazio se na radaru brojnih premijerligaških timova godinama unazad, ali bi svaki put njegov transfer doživeo potpuni “fijasko”. U jednom od intervjua koji je nedavno dao za španske medije, a čiji je deo preneo jedan od nezvaničnih sajtova fudbalskog kluba Liverpul, Fekir se osvrnuo na transfer sagu koja se dogodila 2018. godine oko njegovog eventualnog prelaska na Enfild. Šta se tačno dogodilo i ko je zapravo kriv?

LIDS – LIVERPUL GG (1.54)

U početku se verovalo da je problem bio u zdravstvenom stanju Francuza, ali je on to sada žustro negirao i rekao kako je uspešno prošao medicinske preglede.

Imao sam problem sa svojim agentom i savetnikom. On je kriv što do ovog transfera nije došlo – rekao je veznjak Betisa.

Bio je to mračan momenat, saznao sam da brojne stvari koje su mi govorili nisu bile istinite. Problem je navodno predstavljalo moje koleno, ali sam odmah nakon toga otišao u jednu privatnu laboratoriju u Parizu, i oni su mi tamo rekli da je sa kolenom sve u redu. Naravno da sam bio razočaran što nisam zaigrao za Liverpul, za tako veliki klub. Imao sam i sastanak sa Jirgenom Klopom, koji mi je tu želju za pridruživanjem Liverpulu povećao za još jedan stepen. On je veoma dobra osoba. Nije mi bilo lako, a oni su morali da nađu neki razlog kako bi moj transfer propao i okrivili su koleno – dodao je Fekir.

Fekir je bio na korak do najvećeg ugovora svoje karijere, ali ipak, u spletu nesrećnih okolnosti, do potpisa nikada nije došlo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here