Može li Bornmut da dostigne taj veliki rekord? Prva sledeća prepreka na tom putu je Veljko Paunović!

0
429
Foto: www.afcb.co.uk

Fudbaleri Bornmuta će zatvoriti subotnji program Čempionšipa, kada od 21 čas budu gostovali Veljku Paunoviću i njegovom Redingu. Osim tri boda koja su standardan ulog, tim Skota Parkera bi eventualnom pobedom prišao korak bliže neverovatnom rekordu koji trenutno drži ekipa Brajtona, a tiče se neporaženosti u drugom rangu engleskog takmičenja.

Naime, Brajton je 2015/16 uspeo da zaniže 21 utakmicu bez poraza (što je rekord u modernoj eri lige), a “Trešnjice” su trenutno na neporažene na 14 susreta u nizu, a ukoliko i večeras ne izgube, postaviće novi klupski rekord! Uz to su u tom periodu, odnosno od početka sezone, primili samo osam pogodaka – prilično impresivan učinak.

Ipak, Skot Parker tvrdi da mu dostizanje rekorda uopšte nije u fokusu, te da je zadovoljan samim tim što njegova ekipa igra dobro i konstantno pobeđuje.

NORIČ – LIDS 2 (2.15)

Ono što je impresivno je način na koji igramo i pobeđujemo trenutno, to je ogromna stvar samo po sebi. Nisam uopšte fokusiran na rekord, neka to ostane negde u pozadini. Igrači su zaslužni za poziciju na kojoj se trenutno nalazimo, naravno da bi uz dostizanje rekorda sve ovo dobilo još značajniji i jači odzvuk, ali za sada nam je samo u fokusu da budemo u dobroj formi – rekao je Englez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here