Moura: Želim da igram za klub koji mi je u srcu

0
489
foto: tottenhamhotspur.com

Svi sanjamo da igramo fudbal za lokalni klub. Kod nas to možda nije toliko izraženo jer se većina deli na Zvezdu ili Partizan, ali je u fudbalski razvijenijim zemljama to mnogo drugačije. U Brazilu gde većina fudbalera dolazi iz siromaštva svi sanjaju dresove svojih klubova za koje navijaju od malih nogu. Tako je i slučaj sa Lukasom Mourom.

KRISTAL PALAS – TOTENHEM 2&0-3 (2.45)

Brazilac je izjavio za ESPN kako mu je želja da se jednog dana vrati u svoj Sao Paolo, jer kako kaže, oseća da ima nezavršena posla u klubu.

Moj plan je da se vratim u nazad u Brazil, u Sao Paolo. Nikada nisam krio svoju ljubav prema tom klubu. Kada sam napuštao Sao Paolo bio je plan da igram 10 godina u Evropi. Sledeći plan je povratak. Želim da osetim kako je to igrati na Morumbiju noseći dres kluba koji mi je u srcu. Ali još uvek imam snage da igram ovde, osećam se veoma dobro fizički – rekao je Moura.

Na pitanje da li bi mogao da napusti Totenhem pre nego što mu istekne ugovor 2023. godine, rekao kako još uvek ima određene ciljeve u ovom klubu.

Igram u velikoj ligi, u velikom klubu. Moj cilj je osvajanje titule sa Totenhemom što još nisam učinio. Još uvek imam neke ciljeve ovde koje nisam ispunio – izjavio je Brazilac.

On je u novu sezonu ušao veoma dobro i zabeležio tri starta u uvodna tri kola. Sledeća utakmica koju će igrati Brazilac jeste protiv Kristal Palasa u subotu kada Totenhem bude gostovao na Selhurst Parku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here