Morisov jubilej

0
956
foto: twitter/@crawleytown

Kada je pre pet godina stigao u Krouli Taun, Glenu Morisu se verovatno činilo da će 500 utakmica u karijeri biti nemoguće za njega. Ipak, ovu broju će Moris upisati protiv Satona.

Nikada nisam ni pomislio da ću stići do ove brojke. Kada sam stigao u Krouli imao sam manje od 300 utakmica. Nisam očekivao da ću stići do 400 a ja sam sada već na 500 – presrećan je bio Glen.

KROULI TAUN – SATON JUNAJTED GG (1.77)

Ne samo on, ovo niko nije očekivao. Tridesetsedmogodišnjakova karijera je bila u silaznoj putanji kada je pristigao u ovaj klub. Iako nije branio puno, u sezoni 2016/17 je dobio priliku da bude prvi golman Kroulija. Nakon toga svake sezone je zabeležio minimum 37 utakmica.

Svoju karijeru je započeo u Lejton Orijentu za koji je branio čitavih 9 godina. Nakon toga se nije najbolje proveo u Sautendu, Alderšotu i Džilingemu.

Danas od 16 časova Krouli će dočekati Saton Junajted. Obe ekipe imaju isti broj bodova. Gosti se trenutno nalaze u boljoj formi jer su vezali četiri uzastopne pobede ali nadamo se da će Glen Moris i saigrači obeležiti njegov jubilej pobedom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here