Mislite da ja ne želim bolje igrače?

0
983
foto: twitter/@NUFC

Loš početak sezone beleži Njukasl. Samo jedan bod u prve četiri utakmice i najviše primljenih golova ne daju veliku nadu navijačima sa Sent Džejms Parka. Jedan deo će se žaliti na vlasnika, jedan na Stiva Brusa dok će treći sve pripisivati igračima.

Ipak, ovog puta se upravo Stiv Brus požalio. On je na konferincije rekao kako bi on želeo da ima bolje igrače ali klub nije u poziciji da ih dovede. Takođe je i objasnio kako će nastaviti da vodi klub najbolje što može uprkos konstatnim pritiscima na njega.

NJUKASL – LIDS ug 4+ (2.70)

Mislite da ja ne želim bolje igrače? Naravno da želim, ali  to trenutno nije moguće. Nije sve do mene. Ja sam ovde samo da bih radio ono što mislim da je najbolje za klub, a to je da upravljam njime što bolje mogu – rekao je trener „svraka“

Na pitanje vezano za njegovu budućnost na klupi Njukasla, rekao je kako nikad neće odustati.

Drugi ljudi bi trebalo da odgovore na to. Ja ću nastaviti da radim najbolje što znam ali nikad neću odustati od izazova. Ipak, pogrešnoj osobi postavljate pitanje – kaže Stiv.

Na kraju je hvalio navijače i rekao kako veruje da će oni stati uz njih bez obzira na sve.

Naši navijači su jedinstveni. Želim da ekipa igra tako da bi navijači mogli da uživaju gledajući nas. Siguran sam da će nakon toga svi naši fanovi stati uz nas kao što uvek to čine – završio je Brus.

Videćemo hoće li ovakve izjave vezane za „bolje igrače“ izazvati  probleme u svlačionici. „Svrake“ već večeras očekuje nova utakmica gde će na Sent Džejms Parku dočekati ekipu Lidsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here