Martinezova sledeća destinacija – Španija!

0
624
foto: twitter/@AVFCOfficial

Emiliano Martinez živi najbolje godine svog života. Ako izuzmemo naravno probleme oko karantina u kojima je trenutno, naravno. Nakon što je bio jedan od najboljih igrača Arsenala tokom povreda Lena, Martinez je prešao u Aston Vilu gde je prošle sezone takođe bio jedan od najboljih na Vila Parku.

ČELSI – ASTON VILA ug 3+ (1.80)

Sve to privuklo je mnogo pažnje na ovog mladog golmana. Ipak, najglasniji je Čolo Simeone i Atletiko Madrid.

Finansijska situacija u Madridu nije sjajna. Sada kada je došao i Grizman, Atletiko daje puno novca na plate. Jednu od najvećih na Vanda Metropolitanu ima i slovenački golman, Jan Oblak.

Oblak ima ugovor sa Atletikom do 2023. godine i najrealniji scenario jeste da sledećeg leta bude prodan kako bi klub iz Španije izvukao određen novac za njega. Slovenac već godinama važi za jednog od najboljih golmana Evrope. Često se spominjao njegov dolazak u Englesku ali nikada nije bilo ništa ozbiljnije od glasina. Sada kada većina top evropskih klubova ima golmana biće interesatno videti gde bi on mogao da ode.

Sa druge strane, Aston Vila nije zainteresovana da pusti svog golmana olako. Ipak, u slučaju da stigne poziv od sunarodnika Simeonea i Atletika, veruje se da bi i Emiliano sam predao zahtev za transfer. Igranje Lige šampiona sa klubom kao što je Atletiko Madrid je sigurno stepenik više, a tako razmišlja i Martinez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here